TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL: KHABAR GEMBIRA

Sumber gambar: muslimmums.co.za

Dua hari berturut-turut saya dapat panggilan telefon dari kawan,yang sorang tu minta order maharani buat persediaan untuk masa bersalin nanti..katanya tak perlu lagi cari jamu kat luar,kalau fungsi maharani lbh baik,lagipun harganya murah… kawan ni namanya niza..begitu teruja nak tunggu saat kelahiran sbb ini pengalaman ke 2 selepas hampir 6 tahun menunggu…alhamdulillah kesan daripada Premium Beautiful dapat mengembalikan niza menjadi wanita sempurna..katanya lagi..nak balik rumah mak mertua pun dah tak segan dah sbb pertanyaan mak tu “bila lagi along nak dapat adik”… dah terjawab… alhamdulillah.

Panggilan kedua baru sekejap tadi dapat..suami call beritahu isterinya dalam keadaan sihat dan insyaallah bulan depan mereka akan dapat menimang cahaya mata setelah 4 tahun menunggu…rupanya isteri dia (ton) mengalami masalah rahim rendah… setelah 3 bulan konsisten dengan Premium Beautiful akhirnya sekitar bulan Mac, aton disahkan +ve mengandung…..  Alhmdulillah

Catatan: Kamaliah Hussin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s